Výročná správa o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2003
Pokračovanie z č. 8/2004. Ďalšie časti Výročnej správy o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2003. Nemocenské poistenie, úrazové poistenie a zdravotnícke činnosti. Ekonomika a správa budov. Rozvoj informačného systému. Výpočtová technika, stav a prevádzkovanie informačného systému.