Zaistenie ako nástroj rozdelenia poisťovacieho rizika - Meluchová, Jitka, 1965-
Právna úprava zaistenia na Slovensku. Schéma delenia rizika zaistením. Zaistenie fakultatívne, obligatórne, proporcionálne, neproporcionálne. Spôsob zúčtovania so zaisťovateľom.