Income elasticity of food expenditures of the average Czech household - Syrovátka, Pavel
Kvantitatívna analýza v oblasti príjmovej elasticity jednotlivých výdajových skupín v rámci potravinového spotrebného koša priemernej českej domácnosti. Kvantitatívna analýza pružnosti bola vykonaná na základe zostaveného súboru deviatich jednorovnicových regresných modelov príjmového dopytu.