K otázkam verejného sektora a jeho financovaniu - Lipták, Juraj
Charakteristické črty a dôvody existencie verejného sektora. Prehľad definícií verejného sektora a verejnoprospešných subjektov. Klasifikácia verejnoprospešných subjektov. Financie verejného sektora. Financovanie rozpočtových a príspevkových organizácií. Partnerstvo medzi obecným a súkromným sektorom.