Influence of price level of imported wine on competition in the wine-production sector in the Czech Republic - Černíková, Renata
Analýza vplyvu cenovej úrovne dovážaného vína na konkurenciu v odvetví vinárstva v Českej republike. Hrozbu pre českých vinárov predstavuje predovšetkým cena dovážaného stolového vína. Priemerné dovozné ceny stolového bieleho a červeného vína.