Consumer habits in the Czech wine market - Chládková, Helena
Čiastkové výsledky prieskumu orientovaného na zvyklosti a správanie spotrebiteľov na trhu vína v ČR. Spotreba a pitie vína, poradie najčastejšie nakupovaných vín.