Analýza míry nezaměstnanosti a ekonomické aktivity v krajích ČR - Hančlová, Jana
Analýza vývoja dvoch základných charakteristík trhu práce - miery ekonomickej aktivity a miery nezamestnanosti na úrovni Českej republiky a krajov - hľadanie faktorov, ktoré vytvárajú, prípadne ovplyvňujú regionálne rozdiely u oboch charakteristík.