Problémy a možnosti vnútorného trhu EÚ - Šaková, Beáta
Z histórie budovania vnútorného trhu. Prekážky pri budovaní, legislatíva. Prínos zavedenia vnútorného trhu. Vstup krajín SVE - posunutie hraníc vnútorného trhu a zvýšenie počtu spotrebiteľov, problémy. 1. časť článku, pokračovanie v č. 4.