Interkultúrne rozdiely a ich vplyv na fenomén Corporate Identity vybrané aspekty, aplikácia na slovenské podnikateľské prostredie - Zorkóciová, Otília, 1954-
Komunikačná politika firmy ako neoddeliteľná súčasť budovania projektu Corporate Identity (CI) - cieľavedome utváraného strategického konceptu vnútornej štruktúry a fungovania, ako aj vonkajšej prezentácie firmy v trhovom prostredí, ktorý vytvára jej špecifickosť, originalitu a nezameniteľnosť. Kultúra v medzinárodnom podnikaní. Interkultúrne rozdiely a ich vplyv na fenomén Corporate Identity. Uplatňovanie CI v podmienkach slovenského podnikateľského prostredia.