Stratégia pre obchodné služby na trhu EÚ - Michalová, Valéria
Podpora sektora obchodných služieb v európskej ekonomike. Rôznorodosť spektra obchodných služieb. Charakteristika trhu obchodných služieb. Koncentrácia trhu obchodných služieb v najbohatších krajinách EÚ. Prekážky v obchode s obchodnými službami. Stratégia a politika pre obchodné služby. Nárast významu obchodných služieb, ich systematická podpora v EÚ.