E-business - nová forma podnikania v obchodných službách - Benešová, Dana, 1958-
Vymedzenie pojmu "elektronické podnikanie". Formy elektronického podnikania: B2C (business to customers), B2B (business to business), B2A/G (business to administration/government), A/G2C (administration/government to customers). Využitie informačných a komunikačných technológií a e-business v krajinách EÚ. Súčasný stav elektronického podnikania na Slovensku.