Formy angažovanosti nemeckých a rakúskych výrobcov hmotných statkov na slovenskom trhu - Koprlová, Jana
Formy angažovanosti nemeckých a rakúskych výrobných subjektov v úlohe dodávateľov hmotných statkov na slovenský odberateľský trh. Formy trhovej angažovanosti v sektoroch: stavebníctvo, drevárstvo a nábytkárstvo, textil, obuv, celulóza a papier, ostatné sektory spracovateľského priemyslu; potraviny, poživatiny a tabak, stavebné materiály, chémia a farmácia, strojárstvo, elektrotechnika.