Prezentácia účtovnej závierky podľa medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Šimovčík, Jozef
Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor (International public sector accounting standards - IPSASs).Tento štandard podáva celkový pohľad na prezentáciu účtovnej závierky, návod na jej štruktúru a minimálne požiadavky na obsah účtovnej závierky zostavovanej na báze aktuálneho princípu účtovníctva. Účel účtovnej závierky. Zložky účtovnej závierky. Účtovné princípy. Porovnanie s IAS 1 - hlavné rozdiely medzi IPSAS 1 a IAS 1.