Marketingová komunikácia v oblasti športu - Lipianska, Júlia
Rozvoj marketingu športu ako samostatného vyprofilovaného odvetvia. Marketingová komunikácia v športe. Reklama, reklamné médiá v marketingu športu. Podpora predaja ako jeden z dôležitých súčastí komunikačnej stratégie športovej organizácie. Priamy marketing, osobný predaj, public relations.