Modely obnovy - využitie v procese merania efektívnosti - Strážovská, Helena
Teoretické vymedzenie pojmu efektívnosť. Kategória efektívnosti a jej praktické pôsobenie v hospodárskej praxi. Súvisiace pojmy rentabilita, produktívnosť a hospodárnosť. Operačná analýza a jej jednotlivé modely a metódy. Modely obnovy. Efektívnosť obnovy hmotného majetku za použitia modelov obnovy.