Spoločenský marketing - Strážovská, Ľubomíra
Koncepcia spoločenského marketingu. Spoločensky orientovaná klasifikácia produktov. Pojem sociálny marketing a jeho koncepcia. Stratégia sociálneho marketingu. Stratégie orientované na záujmové skupiny podniku. Charakteristika a typy záujmových skupín firmy. Základné stratégie zamerané na záujmové skupiny.