Umenie štylizovať nie je umenie - Szabó, Ivan
Metodika ako správne štylizovať vo vedeckých prácach. Dizertácia ako žáner v kontexte vecnej literatúry. Štylizácia a proces štylizácie. Voľba témy. Kompozícia textu. Citácia textu. Štruktúra dizertačnej práce.