Management komparativních výhod podniku - Vokorokosová, Renáta, 1967-
V procese globalizácie sa formuje nové konkurenčné prostredie (superkonkurencia) a zvyšuje sa miera rizikovosti podnikateľských aktivít. Podstata pojmu komparatívna výhoda a konkurenčná schopnosť podniku. Konkurencia vytvorená svetovým trhom a domáci výrobcovia. Nákladová konkurencia.