Výpočet rozdelenia celkových škôd pomocou diskrétnej Fourierovej transformácie - Horáková, Galina
Diskrétna Fourierova transformácia a jej využitie na určenie rozdelenia celkových škôd v individuálnom modeli rizika. V príspevku je popísaný spôsob výpočtu konvolúcie - rýchla konvolúcia.