Indexy spôsobilosti a podiel nezhodných výrobkov v procese - Hrnčiarová, Ľubica
Spôsobilosť požiadavkám. Vzťah medzi indexami spôsobilosti procesu a percentom nezhodných výrobkov. Matematický postup odhadu podielu nezhodných výrobkov.