Solventnosť poisťovne versus oceňovanie produktov životného poistenia - Kubačková, Ľubica
Rozvoj poistnej matematiky v dôsledku vývoja spoločnosti. Poisťovne a matematická rezerva, rezerva na životné poistenie. Výpočet rezervy na životné poistenie. Určenie hrubého rizikového kapitálu a celkových matematických rezerv. Výpočet minimálnej hranice solventnosti. Oceňovanie produktov životného poistenia metódou testovania zisku.