Štrukturálne fondy EÚ: kadiaľ vedie cesta - Gáková, Zuzana
Problémy s nájdením cesty k štrukturálnym fondom EÚ majú okrem menších obcí najmä malí a strední podnikatelia. Potenciál projektu môžu odhaliť kozultácie s odborníkmi alebo špecializované internetové stránky. Informácie o štrukturálnych fondoch na internete. Špeciálne agentúry, ktoré poskytujú konzultácie o štrukturálnych fondoch.