Dávky rodinného príjmu a ich určovanie - Bilíková, Mária, 1951-
Charakteristika dávok rodinného príjmu. Sadzby poistného v životnom poistení. Polehotné dôchodky a ich určovanie. Súčasná hodnota ročnej jednotkovej dávky rodinného príjmu. Polehotné mesačné dôchodky a ich výpočet. Určovanie hodnoty mesačnej dávky rodinného príjmu. Spojité dôchodky a ich súčasná hodnota. Použitie spojitosti pri dávkach rodinného príjmu. Možnosti rastu dávky rodinného príjmu a jeho kalkulácia do poistného. Kalkulácia poistného pre rôzne typy dávok rodinného príjmu.