Dvojvrstvová metóda financovania strát - Pinda, Ľudovít, 1958-
Financovanie strát v podniku. Výber správnej finančnej stratégie. Využitie zdrojov financovania k zníženiu rizika, resp. k zvýšeniu hodnoty firmy. Vnútorné zdroje, poistné, úver. Pravdepodobnosť strát. Výber vhodnej formy financovania strát.