Verejný sektor a verejná voľba - Grell, Michal
Charakteristika verejného sektora a podmienky realizácie verejnej voľby. Analýza použitia politického mechanizmu vo vzťahu k podmienkam efektívnosti poskytovania verejných statkov. Aspekty informačnej podpory konštitucionálneho a operačného rozhodovania a rozhodovania v Európskej únii. Poznatková báza pre námety skvalitňovania predmetnej praxe v SR.