Úmrtnosť podľa veku v Slovenskej republike - Sandtnerová, Soňa
Analýza procesu úmrtnosti podľa veku a pohlavia v SR v období 1991-1999. Autorky vychádzajú z prvotných údajov o počte živonarodených, zomretých a strednom stave obyvateľov SR poskytnutých ŠÚSR.