Kam smerujú kapitálové trhy v strednej a východnej Európe? - Baláž, Vladimír
Situácia na kapitálových trhoch v strednej a východnej Európe je determinovaná malými ponukami na vlastných trhoch. Akciové indexy 1999 - VII. 2004. Základné ukazovatele kapitálových trhov v Európe za rok 2003, ukazovatele porovnané k HDP a likvidita trhu za rok 2003. Perspektíva a možnosti rozvoja búrz v strednej a východnej Európe.