Produkčné funkcie na báze údajov z regionálnej štatistiky - Pardelová, Ružena
Prezentácia metodického postupu, v ktorom ako syntetizujúci indikátor produkčnej spôsobilosti je produktivita práce. Model indikátorov produktivity. Aplikácia navrhovaného trojzložkového modelu.