Boj proti korupcii na Slovensku - Zemanovičová, Daniela
Zhodnotenie stavu v oblasti korupcie na Slovensku. Zhodnotenie protikorupčných opatrení - dynamický pohľad. Na medzinárodné komparácie sa používa index vnímania korupcie (CPI). Porovnanie vývoja CPI SR a ostatných krajín V 4.