Možnosti kombinácie štruktúrovaného a objektovo orientovaného prístupu tvorby informačných systémov - Russev, Stojan Todorov
Význam objektovo orientovaného prístupu tvorby informačných systémov (IS) a softvérových produktov. Tvorba IS ekonomických objektov. Všeobecný životný cyklus informačného systému. Analýza IS. Návrh IS.