Aplikace statistických metod v marketingovém výzkumu - Šimberová, Iveta
Výsledky predvýskumu týkajúceho sa aplikácie modernej marketingovej filozofie - totálneho uspokojenia zákazníka /TCS/ v českých firmách. K spracovaniu dát boli použité štatistické metódy - korelačná analýza, zhluková hierarchická analýza s využitím euklidovej metriky a metódy najvzdialenejšieho suseda.