Justis CELEX on the Web
Justis CELEX je oficiálna právna báza dát Európskych spoločenstiev s retrospektívou do roku 1951. Obsahuje sekcie: Treaties (zmluvy), Legislation (legislatíva), Proposals (legislatívne návrhy), Case Law (správy Európskeho súdneho dvora), National Implementation (národná implementácia), Parlamentary Questions (parlamentné interpelácie), EFTA Documents (dokumenty EFTA), OJC Documents (dokumenty publikované v Official Journal of the European Community za roky 1995-1999).