Vplyv poistenia na kapitálové náklady - Šimková, Zuzana
Autori sa zaoberajú otázkou, ako poistenie ovplyvňuje náklady na kapitál. Ochota investorov zakúpiť poistenie len aby sa vyhli riziku. Systematické riziko a ovplyvňovanie kapitálových nákladov.