Ukrajinsko-slovenské obchodno-hospodárske vzťahy - súčasnosť a budúcnosť - Hošovskyj, Zinovij
Údaje o zahraničnoobchodnej činnosti medzi Ukrajinou a Slovenskou republikou za rok 2003. Celkový zahraničnoobchodný obrat tovarov a služieb. Vývoz ukrajinských tovarov na Slovensko. Objem dovozu slovenských výrobkov na Ukrajinu. Podmienky investovania na Ukrajine. Špeciálne ekonomické zóny a územia prioritného rozvoja na Ukrajine. Perspektívy rozvoja obchodno-hospodárskych vzťahov medzi Ukrajinou a SR.