Zodpovednosť správcov spoločnosti je nezastupiteľná - Ješko, Vladimír
Rozhovor s F. Okruhlicom z Ekonomickej univerzity v Bratislave o princípoch Corporate Governance, systéme zodpovednosti manažmentu voči vlastníkom pri zohľadnení vzťahov s ďalšími záujmovými skupinami a o potrebe jeho aplikácie vo finančných i nefinančných inštitúciách. Princípy pre správu spoločností, ktoré vydala OECD v apríli 1999. Slovenská republika prijala Zjednotený kódex pre správu a riadenie spoločností ÚFT a INECO. Interakcia kódexu, zákonov v SR. Situácia na Slovensku pri zavádzaní kódexu v jednotlivých inštitúciách, kvalita výročných správ.