[Účtovanie v komerčných bankách] - Chovancová, Božena
Vysokoškolské učebné texty poskytujú možnosť oboznámiť sa so základmi bankového účtovníctva. Nadväzujú na teóriu komerčného bankovníctva a obsahujú základné metodické postupy účtovania v komerčných bankách. Sú rozdelené do 12 častí.