Tvorba, použitie a zdaňovanie príjmov zo sociálneho fondu v roku 2004 - Piršelová, Dagmar
Zásady tvorby a použitia prostriedkov zo sociálneho fondu ostali takmer nezmenené oproti predchádzajúcemu obdobiu, avšak zdaňovanie príjmov z fondu sa podstatne zmenilo prijatím nového zákona o dani z príjmov. Ilustračné príklady.