Európsky ekonomický priestor - nové problémy, nové šance - Hvizdoš, Ladislav
Rozhovor s prof. Petrom Balážom o situácii na Slovensku po vstupe do EÚ. Zmeny v medzinárodnom obchode. Ako sa nová situácia dotkne našich vzťahov s tretími krajinami mimo EÚ. Legislatíva a jej prispôsobovanie európskym normám. Hospodárska a podniková stratégia. Zahraniční investori. Priority, ktoré by mali charakterizovať slovenskú ekonomiku. Perspektíva a východisko našich výrobcov na európskom trhu. Úloha štátu v tejto novej situácii.