Procesný prístup v manažérstve kvality - zbytočná byrokracia alebo efektívny prínos pre podnik? - Meňovský, Igor
Vývoj systémov manažérstva kvality. Definícia procesného systému riadenia. Procesný prístup. Sledovanie účinnosti a efektívnosti procesu. Príklad začlenenia procesu manažérstva ľudských zdrojov podľa ISO 9001:2000. Základné charakteristiky procesného systému. Manažérstvo kvality. Monitorovanie a vyhodnocovanie parametrov procesov. Identifikácia procesov. Vymedzenie procesov v súvislosti s ich merateľnosťou ich vstupov a výstupov.