Bankopoisťovníctvo v minulosti a dnes - Korauš, Antonín
Definícia a determinácia bankopoisťovníctva. Príčiny vstupu bánk do bankopoisťovníctva. Príčiny vstupu poisťovne do bankopoisťovníctva. Klienti. Orgány dohľadu pri bankopoisťovníctve. Modely bankopoisťovní vo Veľkej Británii.