Příprava učitelů odborných předmětů v zemích severní Evropy - Michek, Stanislav
Príprava učiteľov odborných predmetov v krajinách severnej Európy. Získanie kvalifikácie. Vzdelávacie modely. Podmienky štúdia. Obsah štúdia. Formy výučby. Kvalifikácia učiteľov odborných predmetov. Výsledky porovnávacej štúdie prípravy učiteľov odborných predmetov v severských krajinách (Dánsko, Nórsko, Fínsko, Švédsko) od českého systému.