Znalostný manažment v intenciách vstupu SR do EÚ - Matulčíková, Marta, 1964-
Manažment znalostí sa v súčasnosti stáva manažérskou disciplínou. Definícia manažmentu znalostí. Celoživotné vzdelávanie. Charakterizácia pojmu "učiaca sa organizácia". Trend rastúcej sa špecializácie znalostí sa upravuje na trend integrácie znalostí, ktorý je základom pre komunikáciu a koordináciu spolupráce. Postupný vývoj znalostnej ekonomiky.