Inovácia manažmentu po vstupe SR do EÚ - Jemala, Ľubomír
Potreba rozvinúť a zdokonaliť novy integrovaný systém manažmentu na Slovensku s podporou informatiky, najnovších high-tech, ICT technológií, a to vo všetkých sektoroch, odvetviach a odboroch ekonomiky a spoločnosti. Diagnóza v oblasti manažmentu a jej terapia. Princípy subsidiarity, inkulturácie, centralizácie a decentralizácie. Rámcová identifikácia koncepcie systému integrovaného manažmentu organizácie /SIMO/. Päť aspektov integrovaného manažmentu. Integrovaný manažment - znalosti - informatika.