Regionálne rozdiely by sa už nemali zvyšovať - Kollárová, Zuzana
Inštitút sociálnej politiky na ministerstve práce vypracoval správu o súčasnom stave sociálno-ekonomickej úrovne v jednotlivých regiónoch Slovenska. Pozitívne trendy v niektorých indikátoroch sociálnej situácie v období uplatňovania reforiem. Regionálne rozdiely medzi Bratislavou a ostatnými regiónmi. HDP na obyvateľa. Zamestnanosť a mzdy. Pokles disparity v miere poberateľov dávky sociálnej pomoci k celkovému obyvateľstvu v kraji. Opatrenia smerujúce k vyrovnávaniu rozdielov medzi jednotlivými regiónmi Slovenska.