Využitie experimentov pri robustných návrhoch parametrov výrobkov a procesov - Terek, Milan
Možnosť využitia Danielových diagramov pri hľadaní faktorov, ktoré významne ovplyvňujú variabilitu rozdelenia skúmaného ukazovateľa kvality a faktorov, ktoré významne ovplyvňujú jeho polohu. Možnosť využitia modifikovaného Taguchiho dvojetapového algoritmu optimalizácie, ktorý umožňuje nájsť optimálnu kombináciu úrovní kontrolovaných faktorov. Ilustrácia z praxe o možnosti využitia tohto algoritmu. Možnosť využitia Taguchiho stratovej funkcie pri ekonomickej analýze získaného riešenia.