Neziskové účtovné jednotky v procese harmonizácie účtovníctva - Kordošová, Alena, 1970-
Charakteristika neziskových účtovných jednotiek podľa právneho predpisu č. 22 502/2002-92. Činnosť neziskových účtovných jednotiek a ich špecifický spôsob financovania. Charakteristika politických strán a politických hnutí, občianskych združení a záujmových združení právnických osôb, cirkví a náboženských spoločností. Neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby. Charakteristika nadácií a neinvestičných fondov.