Účtovníctvo rozpočtových organizácií vývoj, súčasný stav a tendencie vývoja v Slovenskej republike - Kovalčíková, Antónia
Charakteristické úlohy a znaky rozpočtových organizácií. Osobitosti účtovníctva rozpočtových organizácií. Vývojové etapy účtovníctva rozpočtových organizácií do roku 1976. Účtovníctvo rozpočtových organizácií v období rokov 1977-1992, 1993-2002 a v súčasnosti od roku 2003. Tendencie vývoja účtovníctva rozpočtových organizácií v kontexte medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSASs). Prehľad medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor.