Každý má právo na dôstojný život - Čupíková, Zdena
Integrácia zraniteľných skupín je prínosom pre komunitu, obec, región a štát. Slovensko stojí v boji proti chudobe, s cieľom zabezpečiť najohrozenejším skupinám lepšie sociálne podmienky. Ohrozené skupiny. Príprava zákona o sociálnych službách. Šance pre Rómov. Podpora komunitného rozvoja.