Zaťažkávacia skúška európskej solidarity - Lefebore, Maxime
Rozšírenie o desať štátov predstavuje pre EÚ zaťažkávaciu skúšku finančnej solidarity. Návrh finančných perspektív únie na roky 2007 - 2013. Nutnosť solidarity únie s novými členmi. Otázka časového horizontu prijímania nových členov do EÚ.