Hodnotenie variantných riešení projektov - Závodný, Peter
Komplexný prístup k hodnoteniu variantných riešení projektov informačných systémov. Projektovanie informačných systémov. Požiadavky na vlastnosti informačného systému. Hodnotenie variantných riešení projektov.